JURIDISCH ADVIES

Deze website (hierna te noemen, PHPNUKE of website, zonder onderscheid) heeft Bibado Investments S.L (hierna te noemen, de onderneming) als informatie service provider gevestigd te 9 Urano Street, Alcorcón, Madrid, Z.P. 28925, met het volgende email contact:

De onderneming is geregistreerd in het Companies Registration Office in Madrid, Volume 29026, Sheet 94, Page M-522708 en met de volgende belastingcode B86262896.

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DE WEBSITE

Auteursrecht

Deze website wordt geregeerd door de Spaanse wet en wordt beschermd door de internationale en nationale wetgeving inzake industrieel en intellectueel eigendom.
Alle octrooi royalty’s voorbehouden.
PHPNUKE is een analyse service van virussen tijdens het downloaden van bestanden.

Dankzij PHPNUKE, zult u in staat zijn te weten hoe veilig een download is voordat de download gestart wordt, plus de betrouwbaarheid geboden door deze website.
De downloads geanalyseerd op deze website zijn allemaal shareware, freeware of demoversies publiekelijk verspreid door hun auteurs op de websites van de auteurs.
PHPNUKE biedt haar gebruikers de volgende services:

- Bestanden met de inhoud geordend per categorie, thema en waardering.

- Bestanden Zoekservice.

- Dagelijkse controle van beschikbaarheid van downloads en gegarandeerde veiligheid.

- Bekende virusanalyse service van gedownloade bestanden door gebruikers.

- Andere services opgenomen in PHPNUKE.

Downloads worden gedaan via de website van de auteur door middel van een mechanisme genaamd downloader ontworpen door deze onderneming.

Deze downloader is op geen enkele manier gerelateerd aan of behoort aan de auteur van de downloads en het doel van dit programma is het betrouwbaar downloaden van de website van de auteur.
Soms kan de gedownloade software worden gepubliceerd in het elektronisch eigendom van deze website als het kan gaan om CD en softwaretoepassingen.

De genoemde elektronische middelen kunnen nodig zijn voor de creatie van een snelkoppeling of om de hoofdpagina van uw PC te veranderen voor onze website, die geen verband houdt met de eventuele latere installatie van de gedownloade software applicaties.

De Onderneming is niet aansprakelijk voor de schade die kan voortkomen uit correct dan wel incorrect gebruik van de inhoud aangeboden op deze website.

De gebruikers die toegang hebben tot deze website kunnen de informatie en de inhoud van de website zichtbaar maken, software applicaties en content van de website downloaden, reproducties maken of deze producten gebruiken, op voorwaarde dat zij voldoen aan de wetgeving van het auteursrecht en industriële eigendom en dat ze deze software applicaties niet overdragen en distribueren zonder voorafgaande toestemming van de auteur of de onderneming, of dit de Onderneming is of welke andere. Ook het downloaden en de betaling voor het gebruik van de hiervoor genoemde diensten geven in geen geval het recht op een gebruikslicentie die kan worden vereist door de auteur van het programma door de maker / auteur of distributiebedrijf.

De Onderneming is niet aansprakelijk voor het functioneren van de gedownloade programma's, noch de mogelijke neveneffecten die kunnen worden veroorzaakt op uw pc.
De Onderneming is niet aansprakelijk voor misbruik die zou kunnen worden afgeleid uit het gebruik van de gedownloade software of overtreding van de gebruiker of auteur die het copyright van de auteur of derden zouden kunnen beïnvloeden.
In geen geval wordt het op deze website toegestaan ​​of toegelaten systeemsoftware te publiceren die het intellectueel eigendom schenden (cracks, serials, warez, enz).

Mocht de gebruiker niet tevreden zijn over de diensten die worden aangeboden op deze website, is hij/zij in staat om het totale bedrag, wat genoemde gebruiker zou hebben betaald om de toegang tot de diensten van deze website hebben, terug te vragen.

VOORWAARDEN VOOR DE PUBLICATIE VAN PROGRAMMA’S (AUTEURS)

Aan de andere kant begrijpen de auteurs dat deze website diensten met toegevoegde waarde aanbiedt en dat in sommige gevallen, een deel in rekening kan worden gebracht voor die diensten aan de eindgebruiker voor het onderhoud van de website of die diensten, maar nooit met betrekking tot de overname van de vergunning van een product.
De auteur accepteert ook dat de bovengenoemde elektronische middelen verandering van de hoofdpagina of de oprichting van de directe toegang (snelkoppelingen) naar pagina's met betrekking tot deze website kunnen vereisen (maar nooit naar pagina’s in eigendom van de auteur).

De relatie tussen de auteur en de website kan worden op elk moment worden beëindigd op verzoek van een der partijen.
Elke auteur kan een verzoek indienen voor een update of het verwijderen van elke aangeboden software applicatie op deze website.
Aarzel niet om contact op te nemen naar aanleiding van deze voorwaarden en bepalingen per e-mail of de contact web pagina.

Neem contact op

De onderneming begrijpt dat uw privacy erg belangrijk voor u is en wij respecteren dat.
Wij staan ​​open voor vragen en opmerkingen over dit beleid, dus voel u vrij om ons te contacteren.

Op elk moment kan de gebruiker gebruik maken van de rechten van toegang, rectificatie, annulering of verzet door het sturen van een e-mail met de referentie PHPNUKE (Juridische Afdeling) naar , inclusief een kopie van een geldig legitimatiebewijs en de vermelding van het daarmee samenhangende recht.

Taal

In het geval van verschillen tussen het Engels en deze versie van de Algemene Voorwaarden, is de Engelse versie doorslaggevend.